Ogrevanje

Mokri hladilni sistemi - z napihljivmi hladilnimi stolpi

Prednosti brez vidljivosti je izjemna zmogljivost z napihljivim hladilnim stolpom za izhlapevanje stane privlačnost vseh vrst izmenjevalnikov toplote celične CT


V kraju Hamon je na tem območju neprimerljiv referenčni seznam. Raztezanje se lahko ponudi tako z mehanskim napetostno-hladilnim stolpom (ventilatorskim naravnim vlaknom). Prednosti brez raztezkov ponujajo odlične zmogljivosti za zaščito hladnega stola, ki je primerna za vse vrste gradbenih materialov.

Hladilni vodni sistem z zmanjšanim pretokom_1
Hladilni vodni sistem z zmanjšanim pretokom_1

Občina Hamont - Achel je v belgijski provinci Limburg. Ustanovljena je bila leta 1977 z združitvijo mesta Hamont in vasi Achel. 1. januarja 2006 je imel Hamont - Achel 13.770 prebivalcev. Skupna površina je 43,66 km², kar ustreza gostoti prebivalstva 315 prebivalcev po km². Občina je trapističen dom menihov opatije Achel, ki vključuje tudi Brouwerij de Achelse Kluis, eno od 11 Trappistovih pivovarn.

Njihova vizija je biti vodilni ponudnik tehnologije in opreme, ki svojim strankam omogoča, da proizvajajo čistejšo energijo in delujejo ob ohranjanju kakovosti zraka.
- Razvoj novih tehnologij, zasnova, načrtovanje, namestitev in zagotavljanje poprodajnih storitev za ključne komponente svojih naprav: hladilni sistemi (CS), sistemi kakovosti zraka (AQS), dimniki, generatorji pare (HRSG) in odpadni toplotni kotli (WHB)

- Izboljšajte učinkovitost naših kupcev v sektorjih energije, nafte in plina ter drugih težkih industrij, kot so jeklo, steklo, cement in kemikalije.
- Izvedite vse naše projekte pravočasno, v okviru proračuna in v skladu s specifikacijami strank.
- Zagotavljati kakovostne storitve v okviru vseh naših dejavnosti, hkrati pa zagotavljati zadovoljstvo in razvoj kadrov ter varovanje okolja, obenem pa delničarjem zagotavljati donos, ki je vsaj enak tržnemu tečaju drugih v našem sektorju.

Belgija kjer je locacia mesta Hamont_1
Belgija kjer je locacia mesta Hamont_1

Okolje
Naši sistemi vam pomagajo integrirati vaš proces v okolje

Dejavnost skupine Hamon je neločljivo povezana z varovanjem okolja. Najprej s svojimi dejavnostmi na področju sistemov kakovosti zraka in obnove toplote, pa tudi naših hladilnih sistemov in procesnih toplotnih izmenjevalcev, vplivajo na ohranjanje energije in vode.

Natančno zasnovan hladilni sistem bo deloval bolje in bo omogočil, da bo uporabljeno gorivo doseglo maksimalni izkoristek. Varčevanje z vodo je prav tako pomemben dejavnik pri zasnovi sistemov in Hamon nenehno išče nove načine za izboljšanje na tem področju.

I.K.

 Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje