Ogrevanje

Toplotne črpalke na prisilni zrak


Je to res najboljša naložba, ki jo lahko naredite v vašem ogrevalnem sistemu. Prehodno je treba predvsem dobro razmisliti, da kasneje ne boste obžalovali! Hitrost, ki jo prisilite pri zračnih pečeh in toplotne črpalke, vam v zimskem času ogrevajo vaš dom in v poletnih mesecih zelo učinkovito služijo za hlajenje svoje hiše. Potrdilo za ogrevanje, hlajenje in vodovodne instalacije že več let nameščajo črpalke za ogrevanje in prisilne ogrevalne sisteme. Usposobljeni strokovnjaki že več kot 20 let vedo in razumejo pomen ohranjanja energije in stroškov v vašem domu.

Toplotna črpalka na zrak
Toplotna črpalka na zrak

Izkušeni in certificirani strokovnjaki z licencami so tisti, ki najbolje poznajo toplotne črpalke in prisilne sisteme za ogrevanje zraka. Ti vam bodo (če niso podkupljeni s strani prodajalne, v kateri so zaposleni) lahko ponudili najboljše izdelke in storitve za neverjetno ugodne cene.

Podjetja, ki so znana po dobrem ugledu, zaposlujejo v svojem podjetju zgolj izobražen in inteligenten kader, ki je zadnjih nekaj desetletij preživel enega od najboljših storitev v svojem okolju, jim gre zagotovo zaupat. Ali ni smiselno, da zaupate družbi, ki ji zaupajo tisoči? Pokličite jih in zahtevajte razgovor z usposobljenim strokovnjakom s prakso in tehničnim znanjem.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje