Ostalo

Čas je za energijsko spreminjanje…

Glede na naraščajoče povpraševanje po električni energiji, naraščajoči ceni goriva in vprašanja glede podnebnih sprememb


Poživimo izmenjavo prihodnosti za pridobivanje energije

Ocenjuje se, da je za takšen zagon potrebnih 10 milijard Evrov in združuje enega najširših portfeljev izdelkov in storitev industrije za obnovljive energije. Več kot 20.000 zaposlenimi v več kot 55 državah se podpirajo sredstva prvega digitalnega industrijskega podjetja na svetu. "Nihče ne bi smel izbrati cenovno, zanesljive in trajnostne energije."

Behlolpur ima zdaj računalnik za svoje otroke, ki preživijo večer in se učijo ter igrajo pod sijočimi električnimi lučmi
Behlolpur ima zdaj računalnik za svoje otroke, ki preživijo večer in se učijo ter igrajo pod sijočimi električnimi lučmi

Podan je bil predlog za promocijo obnovljivih virov energije, da naj se obravnavajo bogati viri Zemlje, kot so moč vetra, moč vode in toplota sonca in jih postavimo v delo s prodorno tehnologijo, ki razkriva svoje resnične možnosti. Z združevanjem vetrnic in vetrnih elektrarn na morju, hidro in inovativnih tehnologij, kot so zgoščena sončna energija in novejših turbinskih pogonov.

Čas je za spremembe z energijo
Čas je za spremembe z energijo

Na svetovni ravni bodo namestili več kot 400 gigavatov zmogljivosti, da bi svet deloval bolje in bolj čisti. Prilagojene rešitve segajo od elektrarne z eno komponento do popolne elektrarne z izvedbo na ključ. Z izkoriščanjem dolgoletnih izkušenj za pridobivanje energije se nudijo izjemne zmogljivosti za upravljanje projektov.

Čas je za spremembe z energijo-
Čas je za spremembe z energijo-

Zgodovina inovacij

Že več kot 30 let tečejo izkušnje v pionirski zasnovi vetrnih turbin na kopnem in na morju. Pridobivanje učinkovitosti preko industrijskega medomrežja in izboljšanje industrijske tehnologije omogočata življenjski cikel pristopa za enega izmed načinov, zaradi česar bodo na voljo sredstva za uspešnejši jutri kot danes.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje