Razno

Smeti iz plastičnih posod v lesene smetnjake

Hramba odpadkov lahko ponujajo različne rešitve za odpadke


Ti izdelani leseni zabojniki so idealne za skrivanje vaših posod s cestnega ali drugega vidnega pogleda. Če so v tem lesenem zabojniku nameščene ena, dve ali tri posode, je dobro, da je pokrov zaradi lažjega dostopa na vrhu zabojnika, da je olajšan dostop za odlaganje smeti. Na sprednji strani so nameščena pokončna vrata, da lažje izvlečemo posodo s smetmi in jo odpeljemo na mesto izpraznitve in odvoza smeti.

Lesen zabojnik za hranjenje kangel za smeti
Lesen zabojnik za hranjenje kangel za smeti

Opremljen je s sprednjimi sponami, da so vrata tesno zaprta. Izdelan je iz zelo kakovostnega prepojenega borovega lesa in so zelo vzdržljiva, odporna na vodo in gnilobe. Takšni zabojniki imajo prostor za shranjevanje od 1 do 3 posode, vsaka ima prostornino do 240 l z maksimalno višino 115 cm, ki naj bi bile prilagajoče vašemu vrtu. Dobava je običajno po delih v paketu s preprosto montažo. Pri sestavi je treba biti pazljivi, zato imejte v mislih, da je les naravni izdelek in lahko kaže pomanjkljivosti. Običajne velikosti, ki se uporabljajo pri nas so 120 ali 240 litrov.

Material:

-              Zelen borov les, prepojen (odporen proti gnilobi)    

-              Dimenzije: 218,3 x 92 x 120 cm (širina x globina x višina)    

-              Primerno za 3 posode z 240 litrov prostornine za vsakega in z največjo velikostjo 60 x 75 x 115   

              cm (širina x globina x višina)    

-              Trojna sprednja vrata za preprosto odstranjevanje posod    

-              Vgrajena ključavnica na sprednji strani posameznih vrat, da so vrata tesno zaprta    

-              Dviganje pokrova, da olajšate dostop do posode za odlaganje smeti   

-             Vključena so tudi navodila za uporabo in priloženi vijaki za montažo.

Zaboj za kangle za smeti
Zaboj za kangle za smeti

Hramba odpadkov lahko ponujajo različne rešitve za odpadke. Na zabojnike za odpadke je najboljše pomisliti že v času gradnje hiše, ko razmišljate o ureditvi okolice. Zabojnikom za nameščanje kangel za smeti se ne boste mogli več dolgo izogibati in jih boste morali imeti za hrambo smeti v zabojnikih. Posode za smeti so postavljene v zabojnike za njihovo hrambo na primernem mestu. V številnih državah ta odlok že velja. In ne pozabite, da takšen odlok velja za vse, tudi za tiste, ki so hiše gradili, ko zabojnikov še ni bilo. Na sliki je prikazan leseni zabojnik z nameščeno plastično kanglo za zbiranje smeti z volumnom 240 litrov.

I.KStrokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje