Vodovod

Voda »WaterSeer«

Nova tehnologija oskrbe s pitno vodo v sušnih krajih


Sonce
Čim bolj povečamo proizvodnjo vode in zmanjšujemo porabo energije z lastnimi hidrostatičnimi krmiljenji. WaterSeer lahko uporablja kateri koli vir energije.

Naprava WaterSeer je inovativna pobuda VICI Labs, ki je neprofitna organizacija -_1
Naprava WaterSeer je inovativna pobuda VICI Labs, ki je neprofitna organizacija -_1

Zrak
V ozračju se razprostira več kot 3100 kubičnih milj sveže čiste vode, to je več, kot je vode v vseh rekah in hranilnikih s svežo vodo na planetu. Da dobimo čisto pitno vodo, vzamemo zrak, ki ga obremenjujemo z vlago in izvlečemo vodo, da jo lahko uporabimo.

Zemeljska tla
Uporabljamo naravno hlajenje tal, da se okoliški zrak približuje točki utekočinjenja.

Voda
Voda, ki se zbira z vodnim WaterSeru je pripravljena za uporabo, ali se prenese v večji rezervoar za shranjevanje. Voda je čista, sveža, hladna in brez onesnaževal. Presega standarde EPA za čistost vode in je čistejša od vode, ki jo dobimo na vodovodni pipi.

Trajnostno

Voda WaterSeer pušča naravne vodonosnike in vodne vire nedotaknjene. Zagotavlja lahko neskončno oskrbo z vodo z uporabo sončne svetlobe in zraka.

Vodo WaterSeer je mogoče prilagoditi podnebnim pogojem in zahtevam kupcev za skoraj vsako okolje. Deluje kot posamezna enota ali kot vodno omrežje "WaterGrids" za zagotavljanje na tisoče litrov.

Naprava za pridobivanje vode WaterSeer-
Naprava za pridobivanje vode WaterSeer-

Tabela ADAP

Vodo WaterSeer je mogoče prilagoditi podnebnim pogojem in zahtevam kupcev za skoraj vsako okolje. Deluje kot posamezna enota ali kot vodno omrežje "WaterGrids" za zagotavljanje na tisoče litrov.

Lepo

Eleganten in zanesljiv v oblikovanju in namenu, vodni atmosferski zbiralniki (WaterSeer Atmospheric Water Generators) so čudoviti, mešalne oblike in funkcije, ki zagotavljajo nov vir vode za svet.

WaterSeer
WaterSeer

WaterSeer voda presega standarde čistosti EPA in smernice Svetovne zdravstvene organizacije za kakovost pitne vode. Ponuja trajnosten in nov vir vode, ki dopolnjuje obstoječe zaloge podzemnih vodonosnikov, ki se trenutno izčrpavajo hitreje, kot jih je mogoče dopolniti.

Že dolgo je znano, da na svetu vsak dan umre zaradi pomanjkanja čiste vode več kot 1,2 milijarde ljudi (20 %). Voda WaterSeer je nizko tehnološka in sorazmerno preprosta, ki jo s pomočjo atmosferskega utekočinjanja predelamo v pitno vodo.

Vodo WaterSeer dobimo s pomočjo vetrne turbine, ki ustvarja pitno vodo iz ozračja tako, da utekočinja čisto vodo iz zraka. Pri tem ni potrebe po moči, dragih kemikalijah ali dragih vzdrževalnih del. Turbina neposredno dovaja zrak v komoro za utekočinjanje, kjer jo v globini zemlje 1,8 m pritrdimo v zemljo. Na ta način okoliška tla hladijo zunanje kovinske stranice zakopane komore, kar pomeni, da se znotraj komore hladi topel zrak in utekočinja nabrane pare na kovinskih stranicah. Ohlajena voda se nabira v rezervoarju in jo ob uporabi s pomočjo črpalke odvajamo na površino s črpalko.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje