Prezračevanje

Najmanjša, najbolj priročna in najcenejša klimatska naprava na svetu

Da so dosegli svoj cilj, je morala ekipa CoolAir oblikovati zračni hladilnik, ki je rezultat vseh njihovih raziskav in napora


Ta »Magic Air« hladilnik je najbolj neverjeten izum leta 2019

To potrjuje proizvajalec z več kot 1,5 milijona prodanih enot, kar utemeljeno dokazuje, da je postal v tako kratkem času najbolj priljubljen zračni hladilnik na svetu!

Prenosna klimatska naprava v domačem okolju
Prenosna klimatska naprava v domačem okolju

CoolAir je razvila ameriška inženirska ekipa, ki je želela izdelati zelo kakovosten zračni hladilnik, ki si ga lahko vsakdo privošči. Zato so ga zasnovali tako, da je izjemno preprost za uporabo, brez cevi ali karkoli drugega, ki potrebuje zapleteno namestitev, še posebej pa njihovo vzdrževanje.

Kako deluje?
Zračni hladilnik CoolAir je zelo preprosta naprava za namestitev in delovanje, kar pomeni, da za njeno namestitev oziroma vgradnjo ni potrebno nobenih stroškov. V manj kot 60 sekundah boste uživali v vseh prednostih klimatizirane sobe.

Centralna klimatska naprava
Centralna klimatska naprava

Vse, kar morate storiti, je, da v hladilnik vstavite vodo in jo priključite v standardno omrežno vtičnico ali USB priključek! Takoj, ko to naredite, lahko s popolnoma nastavljivim digitalnim termostatom prilagodite temperaturo zraka svojim željam. CoolAir pihlja s hladnim zrakom okoli vas, da vas prijetno ohlaja, ko je vroče, kot želite, ampak zrak tudi temeljito očisti.

Ena najboljših stvari o CoolAir je, da deluje zelo tiho in ga v resnici komaj slišite. To je velika prednost, ko delate ali spite, ali pa ga uporabljate na družabnih prireditvah. Pa tudi sosedje se ne bodo pritoževali!

Glavni proizvajalec zraka
Glavni proizvajalec zraka

CoolAir hladi, vlaži in čisti zrak v vsakem prostoru do osem ur z enim polnjenjem. Deluje s tremi s tremi različnimi stopnjami hlajenja in ima sedem izbirnih razpoloženjskih luči, tako da boste vedno imeli občutek, kaj vam najbolj ustreza.

CoolAir uporablja Hydro-Chill tehnologijo za naravno hlajenje okolice z izhlapevanjem čiste vode. Hladen, vlažen zrak se porazdeli enakomerno in nežno, vsekakor pa bolj umirjeno kot klimatske naprave, ki uporabljajo kemikalije in pogosto povzročajo neprijetno obremenitev na človekovo telo.

Kje lahko kupim CoolAir?
Preprosto naročite eno od uradnih spletnih strani.

Če naročite svoj CoolAir naročili hitro oziroma takoj, boste prejeli 50 % popust!

Zakaj je CoolAir boljši od običajnih sistemov zračnega hlajenja?
Druge klimatske naprave zavzemajo veliko prostora, njihovo izvajanje pa je lahko zelo drago. Ta izdelek je zasnovan tako, da je cenovno ugoden, je prenosna naprava in učinkovita alternativa drugim klimatskim napravam. Dejansko pa je tudi dober in učinkovit nadomestek za električni ventilator.

Najmanjša, najbolj priročna in najcenejša klimatska naprava na svetu
Najmanjša, najbolj priročna in najcenejša klimatska naprava na svetu

Bodite že danes pripravljeni na vročinske valove to poletje. Prekinite kapljanje znoja v svoji kuhinji, spalnici ali pisarni. Zdaj dobite ta edinstveni izdelek in uživajte v hladnem in sproščujočem poletju. Še bolj boste presenečeni, ko boste videli ceno za nakup in brezplačno dostavo.

Cenik:

- Ventilator ima tri različne hitrosti
- Preprosta uporaba, napajanje prek USB
- Rezervoar za vodo traja do osem ur
- Sedem različnih barv razpoložljivih barv
- Kompaktna naprava, ki se lahko prilega vrsti prostorov
- Prenosni in se lahko sprejme na potovanjih

POSEBNA PONUDBA: CoolAir so dostopni za ceno 89 €  s 50 % popustom na enoto

Brezplačna dostava za vsa današnja naročila!

*Odvisno od zaloge

Če želite več informacij o izdelkih ali jih kupiti, pokličite:

Telefon za Slovenijo:  031 234 567

 

Ti fantastični izdelki prinašajo zabavno jamstvo in bodo navdušili vas in vaše prijatelje. Torej, preizkusite!

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje