Vodovod

Majhni elektronski pretočni grelniki vode

Sveža voda na zemlji je razdeljena zelo različno. Okoli 450 milijonov ljudi trenutno živi v državah s pomanjkanjem vode.


Aralsko morje je bilo

- prvotno tako veliko kot Bavaria

- tako velika kot Severno Porenje-Vestfalija

- je še komaj na 2009.

Zatorej moramo biti v prihodnje še bolj previdni s sedanjimi zalogami sladke vode. To tudi pomeni, da moramo ohranjati kakovost vode in ne dovoliti, da vodo še naprej onesnažujemo. Celo deževje je obremenjeno. Toksini, ki jih izpustijo v zrak, izločajo pline, ki delno izperejo zrak z obarjanjem in jih prenašajo v zemljo.

Prefinjene vodne poti
Načelo nizkotlačnega vgradnje je preprosto: če je potrebna hladna voda, preprosto upravljate ročico in hladna voda teče neposredno iz kotnega ventila / priključka v priključek. Če je potrebna vroča voda, se iz kotnega ventila (plavajoče vode 1) najprej izteče v pritrditev in od tam v rezervoar (vodna pot 2), kjer nato "premakne" toplo vodo in jo potisne navzgor skozi tretjo povezavo v priključek postane (plovne poti 3). Med tem procesom se bo rezervoar samodejno ponovno napolnil z vodo.

Tri povezave omogočajo razumno porabo tople vode.
Lepo in dobro
Strokovno združenje za učinkovito rabo energije navaja, da je 1,6 litra vode že "izgubljeno" s cevi dolžine petih metrov. Prehod na decentralizirano oskrbo z vodo v kuhinji je smiseln. Še posebej, ker so ekološko razmišljanje in elegantna oblika združljivi. To dokazujejo na primer nizkotlačni ventili KWC BLISS in LUNA KWC švicarskega proizvajalca kakovosti KWC.

Elektronski mini pretočni grelnik vode za vgradnjo nad pomivalno korito, z močjo 3,5 kW 230 V in z odtočno pipo.

Obstaja veliko oblik, ki jih lahko uporabite in tudi kombinirati z zelo estetskim videzom, ki ga želite. Od vira, do lokacije, ki se lahko opremi s sodobno nizko tlačno opremo in jo doma povezuje pohištvo v bistvu s teksturo ali barvo. Kakšna točno je odločitev in kakšna oblika je za vas najboljša? To je običajno na dnu izbire, ko iščete razpoložljive priključke nizkega tlaka.

Mali pretočni vodni grelnik z vgrajeno hidravlično napajalno napravo z varnostnim vtičem 3,5 kW je treba trajno priključiti s 5 kW prek priključne električne omarice v stanju pripravljenosti. Naprava mora biti odporna proti tlaku do 6 barov. Pri nakupu prosite, ali je hidravlična naprava odobrena od vašega dobavitelja energije!

Če je naprava kakovostna mora biti opremljena s certifikatom CE.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje